Betevé entrevistes

Enllaç al vídeo

Jose Luis Sánchez
Mercè Alsina
dilluns 30 d’octubre, 2017, 19.39

L’Eixample aposta pel coneixement amb Blanquerna

Acull sessions de la Universitat de l’Experiència by Ramon Llull Blanquerna

La Universitat de l’Experiència de la Universitat Ramon Llull Blanquerna és una aposta formativa dirigida a la gent gran, però oberta a tothom. S’hi imparteixen cursos de ciències i humanitats en diferents seus, una és la sala de plens del districte, que acull algunes sessions per segon any consecutiu. Les matrícules sempre estan obertes fins que es tanquen els grups.

La Universitat de l’Experiència està a punt de fer 10 anys. S’adreça a la gent gran però està oberta a tothom. La directora de la Universitat de l’Experiència by Ramon Llull Blanquerna, Muntsa Lamúa, assegura que “s’estableixen unes relacions i unes sinergies tremendes entre el professorat i l’alumnat”. Per ella,  és “més com una acadèmia clàssica que no pas com un centre de classes magistrals.”
Hi contribueix el coneixement dels professors com la religiosa Lucía Caram, el regidor del districte Joan Ramon Riera o el jutge Santiago Vidal. Això i la diversitat formativa han fidelitzat molts dels alumnes.  “Hi ha conferències, seminaris” explica una de les assistents, la Lluïsa Vinyal, “i pots triar història, filosofia, justícia, política, idiomes, …”. La Montserrat Ballart, una altra alumna, s’hi va enganxar després d’una classe de presentació de ciències exactes. “Era un professor tan bon, tan bo, que vaig seguir tot el curset de matemàtiques i, després al veure el programa que hi havia, vaig anar seleccionant els que més m’agradaven”.
Amb aquesta fórmula, la Universitat de l’Experiència Ramon Llull Blanquerna ha anat creixent. I del primer grup de quatre ha passat a un centenar d’alumnes.

Fotograma+Beteve+30.10.2017Fotograma+Beteve+3+30.10.2017

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create your website at WordPress.com
Per començar
%d bloggers like this: