Jornada: “La Formació Permanent com a Eina d’Envelliment Actiu i Saludable”

El 9 de març membres de la junta de l’A12 van participar a una jornada sobre “La Formació Permanent com a Eina d’Envelliment Actiu i Saludable” organitzada conjuntament entre AFOPA (Agrupació d’Aules de Formació Permanent per a la Gent Gran de Catalunya i CEATE (Confederación Española de Aulas de la Tercera Edad), on varem tenir el plaer d’escoltar les ponencies següents:

Ponència. I “Programes intergeneracionals: Oportunitats educatives i reptes de futur”. A càrrec de Dra. Monserrat Celdrán. Doctora en Psicologia. Investigadora de psicogerontologia a la Universitat de Barcelona.

Síntesi: La conferència donarà en primer lloc una visió general sobre els programes  intergeneracionals (què son, característiques i beneficis pels participants) i en segon lloc es donaran exemples de com incorporar la intergeneracionalitat a programes educatius.

Ponència II. “La formació i la participació de les persones grans en les societats longeves del s. XXI.” A càrrec de Dra. Mercè Pérez Salanova.Psicòloga. Doctora en Psicología. Investigadora de l’IGOP -Institut de Govern i Polítiques Públiques- de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Síntesi: Basant-nos en la revisió del paradigma de l’EnvellimentActiu, analitzarem perquè la formacióila participació esdevenen dos components clau en l’adaptació de les societats a l’envelliment.

Ponència III “Estratègies de captació de fons a les Organitzacions No Lucratives”. A càrrec de  Dr.Pere Mora Ticó. Doctor en Geografia per la UAB. Llicenciat en Geografia per la UAB. Llicenciat en Història Contemporània per la UAB. Direcció de Màrqueting per ESADE. Direcció de l’equip comercial a ESADE. Director del Màster Universitari en Direcció, gestió i intervenció en serveis socials i professor a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull. Membre del Grup de Recerca GIAS de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull. Especialització en gestió i direcció d’Organitzacions No Lucratives i d’Economia Social.

  • Tendències actuals en la captació de fons en el Tercer Sector
  • Finançament públic
  • Possibilitats de captació de fons privats
  • Noves tecnologies i captació de fons

IMG_20180309_101836IMG_20180309_110915IMG_20180309_130035IMG_20180309_170839

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s