COMUNICAT A12: CURS 2020-2021 vs COVID

Des de l’A12 treballem seguint els protocols dictats per les administracions i les entitats amb les quals col·laborem, en matèria de protecció i prevenció contra la COVID.

Són temps difícils per a tots, i tots desitgem tornar a la normalitat, i poder oferir les classes presencials, però la responsabilitat com a entitats està per damunt dels capricis i els desitjos individualistes.

En resposta a aquelles persones que ens han expressat el seu desacord vers la modalitat en línia -o mixta segons el municipi- només dir que l’A12 aposta per la RESPONSABILITAT i sobretot la TRANSPARÈNCIA en la seva oferta formativa, complint SEMPRE les normatives establertes per les administracions sobre els col·lectius vulnerables en tots els municipis en els quals actua, i per aquest motiu només ofereix el que  sap  podrà complir; no és una qüestió de voluntat i de voler acontentar a alguns, sinó que és una qüestió de responsabilitat social.

L’A12 només respon de si mateixa, i no del que facin altres entitats. Per nosaltres és imperatiu l’honestedat vers els nostres estudiants, des del primer moment. Per aquest motiu es va donar el retard en enviar els programes de tardor. Varem preferir esperar fins a saber quines eren les directrius i realitats de les entitats amb les que treballem a fi de poder informar amb claretat i sinceritat.

El passat mes de març l’A12 no es va aturar i es va adaptar amb rapidesa conjuntament amb les possibilitats dels professors, per continuar la seva tasca. Aquesta tardor l’A12 iniciarà  el curs, novament, cumplint les normatives i acords establerts, preparada pel que pugui venir.

Només ens queda agrair a tots els que comparteixen els nostres valors i ens donen el seu suport. Gràcies!