Regala Cultura

L’experiència de continuar aprenent.

La jubilació és una fita important en la vida d’una persona que ha de ser celebrat i premiat. I en pensar en idees de regal de jubilació, seria important considerar el nou capítol en la seva vida i en els canvis de ritmes i activitat que aquesta suposa.

Les millors idees de regal de jubilació són les que vénen del cor i que a més són útils per al beneficiari. Com els programes de les aules d’extensió universitària, com A12 Estudis i Recerca Interuniversitària, que són unes de les eines més poderoses que promouen l’envelliment actiu i saludable.

La majoria de les persones tenen alguna cosa que sempre van voler aprendre, però mai van tenir el temps o l’oportunitat de fer-ho. Això és una cosa a tenir en compte a l’hora de pensar en idees del regal de jubilació. No importa l’edat que tingui, un mai ha de deixar d’aprendre.

Un regal meravellós per donar a algú que es jubila és oferir l’experiència d’aprendre alguna cosa nova, i de mantenir-se al dia. Ja sigui l’oportunitat de prendre unes classes d’història, de biologia, o fins i tot classes d’història de l’art.

Regals Culturals

 

Els cursos d’A12 Estudis i Recerca Interuniversitària són una excel·lent oportunitat de tenir un detall molt especial amb aquest company que es va a jubilar, familiars o amics que disposen de temps lliure, de ganes de continuar aprenent i de participar amb el seu interès i experiència.

Si vols fer un regal original, els programes d’A-12 són una molt bona opció.

Per adaptar el regal a les diferents condicions que pugui tenir el beneficiari, A12 ofereix 2 opcions possibles:

  • R12S.  Aquesta opció està pensada per a aquells que primer prefereixen tenir un primer acostament al centre. R12S val per a la inscripció d’un total de 12 sessions, a triar pel beneficiari entre els blocs de la programació en curs.

 

  • RCT.  L‘opció RCT (Regala Curs Troncal) és la inscripció a tot un curs troncal, que equival a 2 sessions a la setmana des de l’inici del curs acadèmic a l’octubre fins al final d’aquest, al juny, a triar pel beneficiari entre els diferents programes de A12.

 

A tenir en compte:

Si el vols rebre per correu, o el compres a través de la botiga virtual, se li carregarà un cost addicional per enviament. El lliurament s’efectuarà al domicili del sol·licitant o de la persona a qui vulguis obsequiar amb aquest regal. Les despeses de transport no estan inclosos en el preu dels Vals Regal. Aquestes despeses es carreguen com a suplement i indicats abans de la validació final de la seva comanda.

Per validar el regal i reservar la seva plaça, el beneficiari s’haurà de posar en contacte amb el centre dins de les dates establertes en l’obsequi.
En la seva trucada o visita haurà de facilitar el codi del regal per garantir el seu valor. Si no ho fa, el centre pot rebutjar la reserva.

És important que el beneficiari faci la reserva amb suficient antelació per gaudir d’una major disponibilitat.

De conformitat amb la legislació aplicable, els preus dels Bons Culturals de A12 no estan subjectes a IVA.

Si vols més informació, envia’ns el formulari del menú contacte amb les teves dades.
Ens posarem immediatament en contacte amb tu per explicar les opcions de pagament i lliurament, o aportar tot tipus d’informació sobre l’oferta.